XIV MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
393

Aquest dissabte 26 de maig, Cornellà de Llobregat serà escenari de la gran festa anual de l’atletisme, la XIV Milla Internacional Ciutat de Cornellà-GP Diputació de Bar¬celona. Una de les manifestacions més importants nacional i internacional, on s’aplegaran els atletes espanyols i estrangers més destacats del moment, que garantiran un gran espectacle. Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel Cornellà Atlètic, format per un equip de més de cent persones, i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Diputació de Barcelona, i Generalitat de Catalunya així com de diverses empreses patrocinadores. El canal autonòmic català (Canal 33) oferirà en directe la Milla In¬ter¬na¬cional (la femenina, a les 17.45 hores, i la masculina, a les 18.15 hores). La millor d’Espanya Per quart any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com la millor Milla de totes que s’organitzen a l’Estat. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el nombre d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànquings.| Prova popular i circuit La XIV Milla Internacional Ciutat de Cornellà-GP Diputació de Barcelona es dividirà en nou categories -masculina i femenina- diferents. L’organització, que té previst la par¬ticipació d’uns 700 atletes, vol que la Milla no sigui només competitiva sinó que alhora tingui un valor popular i de participació, i per això està oberta a tothom. La distància establerta serà diferent en funció de l’edat dels participants. Les veteranes i absolutes femenines seran les qui obriran la competició a les 17.20 h fins arribar a les 17.45 h, on es disputarà la Milla Internacional tant femenina com masculina. La categoria absoluta masculina tancarà a les 20.45 h l’edició d’aquest any. D’altra banda, l’escenari-circuit de la XIV Milla Inter¬na¬cional –homologat i certificat pel Col•legi de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme- tornarà a ser a l\’avinguda de la República Argentina. Un lloc ideal perquè es puguin aconseguir excel•lents marques en totes les categories i poder batre el rècord de la prova internacional. Cal recordar que Reyes Estévez és l’actual posseïdor del millor registre en les dotze edicions que s’han celebrat amb un temps de 4’07’’ (2002), mentre que en categoria femenina l’actual rècord el va aconseguir Núria Fermández també l’any 2002 amb un registre de 4’44’’. Participació de luxe Cornellà de Llobregat, des de fa molts anys, compta amb una gran tradició atlètica i és el seu club, el Cornellà Atlètic, el màxim exponent i el punt de referència de l’atletisme local, i un dels més importants de Catalunya i Espanya. Una de les grans figures sorgides d’aquesta entitat és Reyes Estévez. El cornellanenc tornarà a ser un dels grans protagonistes aquest any on intentarà aconseguir el seu cinquè títol. A més del cornellanenc, l’edició d’enguany comptarà amb una participació de luxe: Iván Heshko (guanyador de l’edició de l’any passat), Jesús España, Juan Carlos Higuero, Sergio Gallardo, Arturo Casado, Miguel Quesada, Antonio Jiménez Pentinel, José Luís Blanco, Manuel Olmedo, Luís Miguel Martín Berlinas, César Pérez, Iván Hierro, Eugenio Barrios, Álvaro Rodríguez, Francisco España, Víctor Montaner i Pol Guillen. La Milla Internacional tornarà a comptar amb atletes de gran nivell com Marta Domínguez (guanyadora de l’anterior edició), Mayte Martínez, Iris Fuentes Pila, Eva Arias, Judith Pla, Isabel Macías, Montse Mas, Marta Romo, Teresa Urbina, Silvia Montané, Anna Bové, Marisa Casanueva, María Elena Moreno i Beatriz Antolín. Inscripcions Ja es poden formalitzar les inscripcions en les diferents categories. Els punts són els següents: Cornellà Atlètic (Estadi Municipal o web www.cornellaatletic.com), Ajuntament de Cornellà de Llobregat (departament d’esports), Atletas Domingo Catalán (Bordeta 7, Barcelona) i Toyota Montaber (Carretera de Sant Boi, 33, Cornellà de Llobregat).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.