La Marató de muntanya de Berga a Temps d’Aventura

0
2344

Aquest dijous dia 24 a les 21.30h, al programa del Canal 33 “Temps d’aventura”, es podrà veure un ampli reportatge de la Marató de Muntanya de Berga, que arribà a la quarta edició convertida en la prova inaugural de la Copa del Món del 2007 (Buff Skyrunner World Series). Una cursa d\’enorme duresa, amb gairebé 6.000 metres de desnivell acumulat, i en la que van conviure diumenge passat els millors corredors del món… amb els amateurs més motivats de tot Catalunya. Recordem que la Marató de Muntanya de Berga, organitzada per l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, ha aconseguit enguany un èxit absolut en la seva edició del 2007, que ha proclamat els Campions de Catalunya 2007 de curses d’alta muntanya i els primers líders de la Buff Skyrunner World Series (Campionat del Món) i de la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya. Cal dir que, des del debut de la sisena temporada, \”Temps d\’aventura\” s’ha convertit en el primer programa televisiu que s\’emet abans per internet que per la televisió. Cada dijous, a les 10 del matí, es podrà veure el programa a la xarxa, unes hores abans d\’estrenar-se a la televisió. Una aposta revolucionària que confirma novament \”Temps d\’aventura\” com un dels programes més innovadors del panorama televisiu. | El programa també continua amb la iniciativa de l\’any passat i torna a sortejar bicicletes tot terreny exclusives que no podreu trobar a les botigues. Aquest any, gràcies a la col·laboració amb Open Natura, sortegem bicicletes FELT amb quadre d\’alumini i carboni, frens de disc hidràulics i valorada en uns 2.500 euros. Per participar haureu d\’estar molt atents al programa. A més, igual que la temporada passada, el programa ha posat en marxa el nou servei gratuït de descàrrega de vídeo per internet, el \”podcast\”. Un servei que permet que disposeu dels reportatges de \”Temps d\’aventura\” i que els pogueu veure a l\’ordinador o als reproductors portàtils de vídeo després d\’haver estat emesos. El dijous 24 de maig, a les 21.30, al 33 El divendres 25 de maig, a les 23.35, a TVC Internacional El diumenge 27 de maig, a les 14.15, al 33 Informació facilitada pel servei de premsa de Televisió de Catalunya

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.