Nova victòria de Roger Roca als 10km de la Cursa de Policies

0
472

Aquest diumenge passat es va disputar la 2a Cursa de Policies de Catalunya, amb una participació de quasi bé 900 atletes, molts d’ells membres dels cossos policials i de seguretat de l’estat. El recorregut de la cursa unia les poblacions de Manlleu i Vic fent un circuit de 10km. L’atleta igualadí Roger Roca (ASICS-BUFF) es va retrobar amb la victòria, imposant-se, amb un temps de 31 minuts, al tanzà Sebastian Panga, que arribava 45 segons després. Roca va abandonar la companyia de l’atleta africà al tercer quilòmetre i va córrer en solitari fins a la línia d’arribada, amb certa comoditat, demostrant que ja ha recuperat la forma física, després de les seqüeles produïdes per l’esforç realitzat en la Marató de Barcelona. En categoria femenina la victòria fou per l’atleta de Kènia Georgina Rono que, amb un temps de 34’55”, establia un nou rècord de la prova. La segona classificada fou Encarna Nuñez, del CA Vic, amb 38’36” i la tercera Sandra Sanchez del California Sport amb 39’20”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.