12.904.-€ GRÀCIES ALS ATLETES SOLIDÀRIS, EN LA CURSA MULLA’T I CORRA PER A LA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE.

0
647

El divendres, 18 de Maig, ha tingut lloc a l’Hotel Don Cándido de Terrassa, l’acte d’ entrega a la Fundació Esclerosi Múltiple, del xec corresponent a l’import de les inscripcions de la Cursa Mulla’t i Corre que es va celebrar el passat 22 d’Abril al Circuit de Montmeló. A l’acte, precedit per un dinar, van assistir diversos directius de la Federació Catalana d’Atletisme, del Circuit de Montmeló, així com de la pròpia Fundació Esclerosi Múltiple i de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Va ser presidit per l’Alcalde de Montmeló, Il.lm. Sr. Manuel Ramal Mata, que conjuntament amb el President de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero, van fer entrega del corresponent xec, per import de DOTZE MIL NOU-CENTS QUATRE EUROS (12.904.-€) a la Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Sra. Rosamaria Estrany.| Enguany ha estat la VII edició d’aquesta singular cursa, de caràcter solidària i amb finalitats benèfiques, i que va superar amb escreix les xifres de participació de les anteriors convocatòries, més de 3000 atletes i 10.000 visitants, en un escenari únic i emblemàtic. A més ha tingut l’honor d’estar apadrinada pel recent medallista europeu de 800 metres en pista coberta, Miquel Quesada. Recordem que aquesta cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Fundació Esclerosi Múltiple. Compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletismes, l’Ajuntament de Montmeló i el Diari Esport. També hi col•laboren : Caixa Terrassa, Ares (espais lúdics), Coca-cola, Fiac, Com-Radio, Aigua del Montseny, Centre Muntanyenc Sant Llorenç i la Federació Catalana de Patinatge, i cedeix. Nombroses autoritats i representants d’aquestes entitats també van ser presents al Circuit de Catalunya recolzant aquesta iniciativa i gaudint d’èxit de participació de l’esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.