EL FC BARCELONA CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA

0
510

Aquest diumenge 20 de maig s\’ha celebrat la jornada final de la Lliga Catalana de Clubs. La final A s\’ha disputat a l\’Estadi Municipal de Mataró tant en la categoria masculina com en la femenina. El Futbol Club Barcelona s\’ha proclamat Campió en les dues categories. El FC Barcelona ha estat molt superior als seus rivals i a vençut amb molta diferencia de punts tant en la categoria masculina com en la femenina. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, i al CA Igualada que s\’han classificats segon i tercer respectivament en la categoria femenina. En homes, el segon i tercer classificat han estat l\’ISS-L\’Hospitalet i el CAV Andorra. Podem destacar algunes actuacions individuals com la de Moises Campeny (FCB) que ha llançat 67,25 m en martell, Pere Joseph (FCB) 15,06 m en triple salt, Pablo Martínez (FCB) 54”40 en els 400 m tanques, i Jackson Quiñonez (FCB) que ha marcat 13”95 en les 110 m tanques. En dones, Eva Martín (FCB) ha fet 24”57 en els 200 metres, Irache Quintanal (FCB) ha llançat 51,10 m en disc, Elia Pascual (CA Igualada) 47,64 m en javelina, i Anna Mª Pinero (FCB) que ha saltat 3,70 m en perxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.