S\’obren les inscripcions de la segona edició del circuit

0
389

Les GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING són un circuit de carreres d\’ascens en estacions d\’esquí.
Les GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING presenten en el 2007 el més innovador circuit de carreres per muntanya. Aquest nou concepte d\’esdeveniment conforma un circuit de carreres en ascens en estacions de muntanya a més de una Súper Final que es disputarà en la Torre de Collserola de Barcelona. El circuit consta de dos tipus de proves: El Vertical Kilometer, molt exigent i explosiu, i la Vertical Race que tindrà un marcat caràcter popular. Vertical Kilometer curtes i explosives Les Vertical Kilometer són carreres molt curtes i explosives que transcorreran per les línies més directes des de les bases de les estacions a les cotes més altes, amb desnivells d\’aproximadament 1.000 m i menys de 5 Km de recorregut. Aquestes carreres se celebraran els dissabtes a la tarda amb sortides individuals de tipus cronoescalada cada 60 segons. Vertical Race atlètiques i populars Les Vertical Race són carreres per alta muntanya en pujada que transcorreran per terrenys tan variats com pistes, prats i terrenys tècnics. Els desnivells, igual que en les Vertical Kilometer, seran de 1.000 m i entre 10 i 15 Km de recorregut. Les Vertical Race se celebraran els diumenges al matí. La sortida serà en línia i l\’arribada en el punt més alt de cada estació. En ambdues carreres la tornada a punt de sortida s\’efectuarà per mitjà dels remuntadors.| Proves a GRANDVALIRA i BAQUEIRA Les competicions se celebraran en els mesos de juliol, setembre en estacions d\’esquí i una Súper Final a Barcelona. Acompanyants i públic podran seguir el desenvolupament de les proves utilitzant els remuntadors per a accedir als punts de pas i la meta per a animar-los en tot moment. Súper Final en la Torre de Collserola de Barcelona La Súper Final tornarà a celebrar-se en la Torre de Collserola de Barcelona però es permetrà participar fins a 60 dels primers classificats en el circuit. La darrera temporada només van passar a la final els esportistes que havien pujat al podi en alguna de les competicions del circuit. La carrera serà una cronoescalada individual per l\’escala exterior de la torre, des de la base fins al mirador situat en la planta 10 a 115 metres d\’altura de la base i a 560 metres sobre el mar. Preus d\’inscripció més reduïts i més regals Per a aquesta temporada es promou la participació mitjançant una reducció del preu de les inscripcions que queda en 15 € per a poder participar en les dues carreres de cada cap de setmana. Augment del nombre de regals i rifes per als participants que consistiran en material tècnic com sabatilles, motxilles, vestimenta, etc. Calendari GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING 2007 7-8 de juliol, GRANDVALIRA (Andorra) 29-30 de setembre, BAQUEIRA (VAL D’ARAN) 16 de Octubre, TORRE DE COLLSEROLA (Barcelona)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.