IRACHE QUINTANAL, RÈCORD DE CATALUNYA

0
351

Irache Quintanal (FCB)L\’atleta tarragonina Irache Quintanal (FCB), ha batut el rècord de Catalunya de llançament de pes amb una marca de 17,25 metres, durant la celebració del Gran Premi d\’Andalusia a Herrera, Sevilla. En aquest míting internacional també podem destacar la victòria en els 110 m tanques de Jackson Quiñonez (FCB) amb una marca de 13”73. Per la seva part, José Luís Blanco (CA Lloret La Selva) ha quedat classificat en sisena posició, primer europeu, amb una marca de 5\’29”20 en els 2.000 metres obstacles.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.