EL CANALETES I EL CALELLA A PRIMERA!!!

0
420

L\’equip absolut masculí del Club d\’Atletisme Calella va assolir, diumenge 20 de maig, l\’ascens a PRIMERA a la Fase d\’Ascens que va disputar-se a les Pistes de \”La Muntanyeta\” de Calella. Els 4 equips que es jugaven les dues places d\’ascens, Canaletes, Calella, Terrassa i Colomenca, van portar uns equips molt complets que van competir a un molt bon nivell. Però el gran victoriós va ser el Canaletes, que va imposar-se en 10 de les 20 proves, el Calella ho va fer en 6, i finalment el Terrassa i la Colomenca amb 2 victòries cadascun. Per part del Calella es van guanyar les següents proves: Carles Garcia (6,78 m. a la Llargada), Arnau Gonzàlez (53,56 a la Javelina), Samuel Carnicero (58\”5 als 400 m.t. i 23\”1 als 200 m.ll.), Albert Pujades (2,00 m. a l\’Alçada) i el 4×100 m.ll. amb en Quim Borràs, Pau Aubanell, Jordi Romero i Jordi Fluvià (49\”3). La jornada va ser molt emocionant i un cop acabada, va poder-se anunciar la puntuació dels diferents equips amb una forta traca de petards:| 1r.) 201 punts CLUB D\’ATLETISME CANALETES 2n.) 177 punts CLUB D\’ATLETISME CALELLA 3r.) 155 punts UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA 4t.) 152 punts UNIÓ COLOMENCA D\’ATLETISME Per tant, el Canaletes, que l\’any passat quedava a les portes de l\’ascens a Primera, aquest any l\’assolia, i el Calella pujava de categoria per segon any consecutiu. Una festa pels calellencs que va prollongar-se a \”La Muntanyeta\” amb una Fideuà Popular, gentilesa del Patrocinador Oficial SPORT 333, amb 150 persones. En aquest dinar, els entrenadors dels equips femení i masculí, Gabriel Sanguino i Ramón Amell, respectivament, van rebre un regal en reconeixament a la seva dedicació amb els equips de lliga. S\’ha de tenir en compte que el femení feia 23 anys que no estava a la lliga absoluta, i el masculí en feia 27 que no pujava a Primera. El President del Calella, Manel Vicente, va anunciar que l\’any vinent lluitaran per portar l\’equip femení a PRIMERA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.