El CA Tarragona guanya i es manté a Segona Divisió

0
457

El Club Atletisme Tarragona ha assegurat la seva permanència a la segona divisió de la Lliga Catalana de clubs en imposar-se en la jornada final, disputada aquest diumenge a les pistes del CN Reus Ploms sota un sol intens. L\’equip tarragoní s\’ha imposat amb 144 punts, per davant del conjunt local, amb 129 punts, i del CA Mollet, amb 127 punts, equip que perd la categoria. Tot i l\’amplitud de la diferència final en punts, la jornada ha esta marcada per la igualtat entre els tres clubs. Els tarragonins començaven forts la jornada amb les victòries de Joan Velasco en el llançament de martell, amb 44,85 metres i d\’Adrià Serres en llançament de javelina, amb 46,32 metres, i els segons llocs de Joan Domingo en els 5.000 metres marxa i de Pedro Ortega en els 5.00 metres llisos. Però algunes absències en determinades proves restaven importants punts als tarragonins, permetent als altres equips apropar-se en la classificació.| Amb tot, les victòries de Quino Vergara en els 400 metres llisos, amb 52.70 segons i els segons llocs assolits pel propi Vergara en els 800 metres, amb 2.00.48, per Francesc Iborra en el salt amb perxa, amb 3.00 metres, per José Miguel Martín en els 200 metres llisos, amb 24.65 segons i per Francesc Ricart en el triple salt, amb 11.36 metres permetien al CA Tarragona afrontar les proves finals sense perdre contacte amb els altres equips. I ha estat en les proves del migdia on els tarragonins han segellat la seva victòria, en les que han obtingut dos importants doblets en les proves de llançament de disc (Pedro Vacas primer i Ferran Tortosa segon) i 110 metres tanques (Carles Torra primer i Adrià Serres segon), així com la victòria en les proves de relleus 4×100 (integrat per López, Tortosa, Flores i Rocamora) i 4×400 (amb López Vila, Ortega, Rodríguez i Torra) i la segona posició de Pau Bundó en els 3.000 metres obstacles. Aquest excel.lent resultat consolida un any més l\’equip tarragoní en la categoria, en la que ha aconseguit mantenir-se tot i les baixes de l\’equip, i li permet afrontar de nou l\’any vinent el repte de tornar a la primera divisió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.