CAMPIONAT D\’EUROPA DE VETERANS EN RUTA

0
331

\”TINO RUIZ, DEL CALELLA, BRONZE INDIVIDUAL I OR PER EQUIPS AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA\”
Tino Ruiz, del Calella, que va quedar a un pas del podi en els 10 km. marxa (4t. en la categoria M40), va poder contribuir a que la selecció espanyola assolís el títol per equips en el Campionat d\’Europa de Veterans en Ruta disputat a Regensburg (Alemanya). L\’equip espanyol va fer un temps total de 2h.25\’21\” i va estar integrat per Juan Porras (44\’46\”), Tino Ruiz (49\’53\”) i Fco. Fernández (50\’42\”). A part d\’aquesta medalla d\’or per equips als 10 km. Tino Ruiz va tancar la competició participant als 30 km. on va penjar-se la medalla de bronze a l\’aturar el crono en 2h.47\’38\”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.