Rànking Absolut Aire Lliure 2006/2007 – Provisional

0
1468

A partir d\’aquesta temporada, la FCA ha començat a utilitzar el mateix programa de rànking que utilitza la RFEA, ja que considerem que el sistema utilitzat resulta molt pràctic i ràpid de consultar. Ara bé donat que aquest programa estava pensat per cobrir les necessitats de la RFEA, que en alguns aspectes són diferents a les de la FCA, ens trobem amb els problemes lògics d\’adaptació que ens limiten, ara per ara, a que els clubs catalans puguin consultar el nostre rànking de la mateixa manera que es pot consultar el rànking de la RFEA. Tant la RFEA com la FCA estem treballant perque aquests problemes tècnics siguin resolts el més aviat possible i d\’aquesta manera poder oferir als nostres clubs el mateix servei que ofereix la Federació Espanyola. Conscients que el rànking, avui per avui, és una eina de treball de gran utilitat per a clubs i entrenadors, hem aprofitat la base de dades del ranking, que encara no ens és possible mostrar com ens agradaria, per confeccionar el Rànking Català Absolut en format excel del qual us mostrem un primer avanç.
Ranking Absolut Masculí / Ranking Absolut Femení.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.