El CA Tarragona afronta diumenge la final de la Lliga

0
395

El Club Atletisme Tarragona afronta aquest diumenge la jornada final de la segona divisió de la Lliga Catalana de clubs, en el grup que lluitarà per evitar el descens a tercera i que es disputarà a les pistes del C.N. Reus Ploms. L\’equip tarragoní s\’enfrontarà en aquesta jornada amb l\’equip local i amb el CA Mollet, ja que l\’altre equip classificat, el CA Sant Celoni, ha renunciat a participar-hi, de manera que descendeix automàticament. Així doncs aquests tres equips lluitaran per evitar l\’altra plaça de descens, en una jornada que s\’iniciarà a les 10h. Durant aquesta jornada els equips presenten dos atletes per prova, i es disputen la totalitat de proves de pista, com són els llançaments de martell, disc, javelot i pes, els salts de llargada, alçada, perxa i triple salt i les curses dels 100m, 200m, 400m, 800m, 1.500m, 5.000m, 110m tanques, 400m tanques, 3.000m obstacles i de relleus 4×100 i 4×400. Per afrontar aquesta apretada jornada, l\’equip tarragoní presentarà un equip integrat per 35 atletes. Els resultats obtinguts en les jornades prèvies permeten al CA Tarragona arribar a la pista amb les màximes esperances de mantenir-se un any més en la categoria. A més, cal destacar que un dels membres de l\’equip, Emili Barberan, es troba actualment recuperant-se en un hospital d\’un greu accident d\’automòbil, pel que l\’equip tarragoní tindrà una motivació especial per tal de dedicar-li l\’èxit de mantenir-se en la categoria i desitjar-li així una ràpida recuperació.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.