XIV MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
517

El Cornellà Atlètic continua confirmant atletes que participaran en les seves dues curses internacionals de la XIV Milla Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona que se celebrarà el pròxim 26 de maig.
A la categoria masculina, Álvaro Fernández (Cueva de Nerja) tractarà d\’aconseguir en la seva nova participació en la prova cornellanenca el seu primer títol. El corredor malagueny va obtenir la quarta posició en la distància dels 1.500 metres llisos en l\’Europeu del 2006, a més va ser subcampió d\’Espanya de 1.500 m en els 2004 i segon del rànquing espanyol en el 2005. Per la seva banda, Francisco España participarà per primera vegada a la prova. L\’atleta madrileny del club Amigos Valdemoro va ser quart aquest any al Campionat d\’Espanya dels 3.000 metres en pista coberta. A més va obtenir la tercera posició en el Campionat d\’Europa sots’23 dels 1.500 metres (2005). A la categoria femenina estan confirmades la igualadina Anna Bové i la barcelonina Judith Pla, ambdues del FC Barcelona. La primera va ser sisena en el Campionat d\’Espanya indoor el 2006, mentre que la segona ha estat tercera en el Campionat d\’Espanya de cross els anys 2004 i 2006 . | La Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, a més de la participació d\’atletes de gran nivell, vol seguir promocionant l\’atletisme entre els més petits pel que organitza les milles populars que estan obertes a totes les edats (la distància està en funció de l\’edat dels participants). El període d\’inscripcions ja està obert i és totalment gratuït.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.