Primer dia d\’inscripcions a la Behobia-San Sebastian amb 2.000 inscrits

0
554

Avui, 15/05/2007 en el primer dia d\’inscripcions hi ha hagut nombroses sol·licituds des de primera hora del matí, registrant-se de 9 a 9:30 del matí els majors problemes per a accedir a la pàgina web de la carrera. El gran nombre de visites ha provocat que durant el matí el servidor s\’hagi col·lapsat dues vegades, sent el tall més llarg de cinc minuts. Des d\’ara les inscripcions s\’han fet sense més problemes. A l\’interrompre\’s la connexió en alguns moments, no han arribat a alguns dels inscrits els missatges de confirmació pel que se\’ls farà arribar un missatge informant de la situació de la seva inscripció. El nombre d\’inscrits fins a les set d\’aquesta tarda ha estat de 2228 sol·licituds d\’inscripció de les quals un 95 % són correctes i un 5 % incompletes o errònies, pel que a aquesta hora el nombre d\’inscrits és de 2000. És una xifra alta donat el canvi de dates i el nou sistema d\’inscripció però no hi ha perill que s\’esgotin els dorsals en unes poques hores pel que s\’espera que després d\’aquest primer dia intens el ritme d\’inscripció descendeixi un poc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.