Miquel Quesada i Estela Chavez aconsegueixen la victòria a la primera edició del Cross de la Salut

0
468

Ni la pluja ha pogut amb els bons aficionats a l\’atletisme. Tot i que el dia s\’aixecava amb pluja i vent, poc a poc el cel s\’ha anat obrint i això ha animat a molts atletes a pujar fins el Santuari de la Salut per disputar la primera edició del Cross de la Salut. En total han estat 74, dividits en les tres categories que hi havia, infantil, vaterans i absoluta. Aquesta prova ha estat una de les novetats per la Festa d\’aquest any. Ha comptat amb un circuit de 750 metres i ha estat organitzada per l\’Associació Atletisme Sabadell, juntament amb l\’Ajuntament de la ciutat. Els primers en prendre la sortida han estat els més petits, els menors de 13 anys s\’han posat en marxa per completar el més ràpidament possible els 1.500 metres que havien de fer. En categoria masculina la victòria ha estat per un jove d\’11 anys, Llorenç Esteve (JAS), segon ha estat Ferran Montadreta (JAS) i tercer Joel Chavez (Independent). Pel que fa a la categoria femenina el triomf final ha estat per Laura Gómez (JAS), seguida de la seva germana Marta (JAS), i de Meritxell Galí (CNS) que ha estat tercera.| Un cop ha acabat aquesta cursa s\’ha disputat la de veterans, amb atletes que tots ells superaven els 35 anys i que fins i tot en alguns casos passaven dels 75, demostrant que en això de l\’esport, no hi ha límits ni fronteres. En aquesta categoria la victòria pel que fa als homes ha estat per Jaume Lara (Independent), seguit de Rafael Garcia (JAS) i Eduard Fauré (Centre Excursionista Llorençà). Pel que a les dones el triomf ha estat per Montserrat Romaguera (CNS). A continuació han entrat Consuelo Ruiz (CNS) i Isabel Sanchez (JAS) El punt i final l\’ha posat la prova que tothom esperava, la de més nivell, el Cross de categoria absoluta. El vencedor de les dues últimes edicions Jordi Cruz, defensava títol i a punt ha estat d\’aconseguir-ho. Al final però ha estat Miquel Quesada (JAS) el que s\’ha fet amb el triomf tot i que ha entrat de la ma amb Cruz (JAS) que ha acabat segon. En tercer lloc ha finalitzat Francisco Roldán (Futbol Club Barcelona). En categoria femenina la victòria ha estat per Estela Chavez (Califòrnia Sports), seguida de Noelia Parra (Independent) i Rosario Martinez (Independent). Amb aquesta cursa s\’ha posat el punt i final a la primera edició del Cross de la Salut, que ha tingut una gran acollida i que ja prepara diferents novetats per l\’any que ve.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.