3a Edició de la cursa popular Els 10 de Granollers

0
468

El proper diumenge 27 de maig es cel·lebrarà la 3a edició de la cursa popular Els 10 de Granollers. La prova, organitzada conjuntament pels Xics de Granollers i el Club Triatló Granollers, comptarà amb novetats respecte a l\’edició de l\’any passat.
Inscripcions a Siesports siesports.com La cursa constarà d\’una volta a un circuit que té 10 km de longitud i que començarà i acabarà a les pistes d\’atletisme de Granollers. Es comptarà amb el control de temps mitjançant xip electrònic. L\’organització oferirà als participants un servei de dutxes i vestidors a les pistes d\’atletisme, un servei de guarda-roba, avituallament líquid i sòlid a a l\’arribada i una botifarrada en finalitzar la cursa. També s\’obsequiarà a tothom que finalitzi la cursa amb una bossa d\’obsequis i un regal MIZUNO. Hi haurà premi per als tres primers classificats absoluts, els tres primers classificats de la categoria local i els tres primers classificats en categoria de colles castelleres; tant en categoria masculina com femenina.| El preu d\’inscripció és de 10 euros i es pot fer efectiva a: Internet: www.siesports.com Presencial a la següent botiga: *L\’AIRE SPORTS – Granollers L\’ÚLTIM DIA PER A FER LES INSCRIPCIONS ANTICIPADES ÉS EL 18 DE MAIG. A PARTIR DEL DIVENDRES 19 DE MAIG EL PREU ÉS DE 12 EUROS. ES FARÀN INSCRIPCIONS EL DIA DE LA CURSA EN CAS DE QUEDAR PLACES LLIURES. El recorregut: El recorregut d\’enguany serà molt semblant al de l\’any anterior amb lleugeres modificacions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.