TRIATLÓ: Xavier Llobet i Imke Schierchrs s\’imposen a Sant Feliu de Guíxols

0
589

El triatló de Sant Felui de Guíxols es va celebrar el passat dissabte 12 de maig amb les seves distàncies habituals de 750 metres de natació, 18 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu final i va estar organitzada conjuntament pel Club Aquàtic Xaloc i per Thisplay, inaugurant els circuits català de triatló i les Tri Trials Sèries, configurats a 12 i 3 competicions, respectivament. Aquesta coincidència de circuits puntuables va facilitar la inscripció de triatletes de prestigi con el manresà finalista olímpic Xavier Llobet i l\’alemanya Imke Schierchrs, que van ser els guanyadors de la prova. La competició es va disputar amb tres sèries i un total de 314 participants, prenent la sortida en primer lloc els veterans i les fèmines. Els júniors van participar a la segona sortida i els sub 23 junt amb els absoluts de primer nivell van tancar la competició oficial, tot i que una vegada finalitzada la competició oficial es va disputar un duatló infantil a la esplèndida zona d\’arribada del Passeig del Mar dominada pel dispositiu de Thisplay, donant pas a continuació a l\’entrega de premis final.| El segment de ciclisme del triatló de Sant Feliu esta basat en un recorregut d\’anada i tornada per la carretera de Tossa de Mar, que amb les seves rampes de pujada faciliten als millors ciclistes prendre diferències, com de fet va passar en aquesta prova a on tots els guanyadors es van distanciar a les pujades, controlant la cursa als revolts encadenats, per dominar al segment final de cursa a peu. El veterà Kernan Heinz (U.E. Castellfollit de la Roca) resident a la veïna població de Platja d\’Aro va ser el primer en creuar la línia de meta a la sèrie inicial per davant d\’Amand Redondo (C.T. Manresa). Dins de la mateixa sèrie van participar les fèmines i va ser l\’alemanya Imke Schierchrs (independent) qui va guanyar la prova amb un registre de 1h 6 min 37 s, per davant de Núria Miró (C.N. Reus Ploms) i Anabel Gràcia (C.T. Granollers), que es van classificar en segona i tercera posicions, respectivament. Les noies del Club Natació Reus Ploms van dominar a la classificació per equips. El júnior mallorquí Mario Mola (Drac Triatló) va dominar la segona sèrie, creuant la meta en primera posició amb un registre de 56 min 56 s, que li va suposar la cinquena posició absoluta. Al segment de natació de la tercera sèrie es van situar en primera posició Albert Parreño (C.N. Reus Ploms), Xavier Llobet (C. T Manresa) i 2 triatletes del C.N. Mataró: Santi Pellejero i Bernat Moragas. Al segment de ciclisme Llobet va tirar fort per passar a dominar la prova en solitari, arribant a la segona posició amb 25 segons d\’avantatge sobre Moragas i Richard Calle (Prat Triatló). Llobet va administrar la seva avantatja a la cursa a peu final per guanyar la prova amb un temps final de 56 min 41 s. Calle i Moragas es van classificar en segona i tercera posicions, respectivament. El Centre Natació Mataró va classificar-se en primera posició per equips masculins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.