ÈXIT EN LA MITJA I EL QUART DE MARATÓ CIUTAT DE TÀRREGA

0
482

S’hi van inscriure un total de 357 corredors, 160 en la mitja i 197 en el quart, la qual cosa si tenim en compte que el mateix dia es feia la cursa del Corte Inglés a Barcelona i que degut a la calor que acostuma a fer per aquestes dates ja no convida massa a córrer pel migdia, creiem que la participació va ser força bona. L’ambient com sempre va ser molt festiu i en general va anar tot molt bé, vam rebre força felicitacions dels companys corredors d’arreu per l’organització de les curses cosa que ens afalaga molt i recompensa el treball dut a terme durant tant de temps. Els guanyador de la prova de la mitja marató va ser en Moisés Trota dels Xafatolls de Mollerussa en un temps d’ 1h 15’ 08’’ i la primera noia la Toni Hermoso del CAM del Segre que ho va fer en 1h 33’ 38’’. Pel que fa al quart de marató el guanyador va ser en Ramon Trullos també dels Xafatolls que va córrer la distància en un temps de 37’ 18’’(voldríem destacar que el tercer en arribar va ser el corredor local i del nostre club en Jordi Cos que ho va fer en 38’ 36’’, enhorabona xaval!!!) i la primera noia la Manuela Martinez del CA Manresa que va córrer la distància en 45’ 30’’. Per altra banda, voldríem donar les gràcies com sempre a totes les persones, entitats col·laboradores i altres, per la seva participació en l’esdeveniment que de ben segur sense elles no seria possible duur-ho a terme. Gràcies a tots i a totes i fins l’any vinent!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.