Obert a Cerdanyola el termini d\’inscripcions per a la 17ena edició de la Cursa per Collserola

0
411

Aquest divendres passat es va obrir a Cerdanyola el termini d\’inscripció per participar a la 17a edició de la Cursa per Collserola. El llocs d\’inscripció a la ciutat són l\’Àrea d\’Esports i Lleure de l\’Ajuntament i l\’Oficina d\’Atenció Ciutadana (OAC). A més, hi ha diversos punts per fer les inscripcions al Vallès i a Barcelona i, a Internet també es poden fer inscripcions a les pagines web: www.atletisme.com i a traves de fax al 93580 88 99 i 93 580 16 20. El termini d\’inscripció finalitza el divendres 18 de maig, a les 19 hores en l\’Àrea d\’Esports i Lleure i a Internet, i a les 14 hores a l\’Oficina d\’Atenció Ciutadana (OAC). Pel que fa als punts d\’inscripció col·laboradors es tancarà un dia abans, el dijous 17 a les 19 hores. | Un any més els organitzadors han previst que les inscripcions es tancaran en arnbar-hi als 750 participants ja que, des de l\’Àrea d\’Esports i Lleure es considera que és el numero de participants idoni per garantir els millors serveis als participants i una cursa de gran qualitat. Una vegada més cal destacar que la Cursa es denominarà Cursa per Collserola Gran Premi Caixa Sabadell, ja que l\’Obra Social de Caixa Sabadell és patrocinador principal de la Cursa per Collserola de Cerdanyola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.