Carta del Corrigaires de Cardedeu

0
484

Benvolgut amic, Des del Col•lectiu Atletes de Cardedeu ja estem preparant la XIII edició de la Cursa Fira de Sant Isidre i la XI Cursa en Cadira de rodes, que aquest any es farà el proper diumenge 13 de maig a les 9 h al costat del recinte firal, situat en el Parc Pompeu Fabra. És per això que, des d´aquestes línies, et volem convidar a que hi participis i gaudeixis de l´ambient de la diada. Després de 12 i 10 edicions respectivament, les proves estan totalment consolidades i compten amb una gran participació d´atletes (l´any passat gairebé 971 atletes a la XI Cursa), que no només venen a participar a la Cursa sino també a gaudir de totes les activitats organitzades a Cardedeu per la Fira de Sant Isidre.| A l´igual que els anys anteriors el recorregut és de 10 qm molt planers, mixte entre asfalt i pistes forestals, la Cursa està dintre del Circuit de Fons de la Federació Catalana d´Atletisme i aquest any serà prova puntuable per a la Lliga d´Internet (cronometratge per xip).El recorregut per a la cursa de catires de rodes es de 5 qm. Amb la present us adjuntem tríptic de la Cursa a on podreu trobar més informació. Els premiats amb els diversos lots i regals que ens donen els nostres esponsors es podran consultar en les llistes preparades previament.Només es sortejarà al final els regals de més valor i un magnific pernil entre tots els assistents Esperem poder comptar amb la teva presència, ja que sense tu es pot dir que no hi ha cursa. Us recordem que a l´acabar hi haurà per a tots els participants un esmorzar de pa amb botifarra i que la Cursa es troba dintre de les activitats de la Fira de Sant Isidre, pel que és un bon dia per a venir amb la família i gaudir de totes les activitats que s´hi organitzen. Esperant poder comptar amb tu, rep una cordial salutació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.