Carta del Corrigaires de Cardedeu

0
621

Benvolgut amic, Des del Col•lectiu Atletes de Cardedeu ja estem preparant la XIII edició de la Cursa Fira de Sant Isidre i la XI Cursa en Cadira de rodes, que aquest any es farà el proper diumenge 13 de maig a les 9 h al costat del recinte firal, situat en el Parc Pompeu Fabra. És per això que, des d´aquestes línies, et volem convidar a que hi participis i gaudeixis de l´ambient de la diada. Després de 12 i 10 edicions respectivament, les proves estan totalment consolidades i compten amb una gran participació d´atletes (l´any passat gairebé 971 atletes a la XI Cursa), que no només venen a participar a la Cursa sino també a gaudir de totes les activitats organitzades a Cardedeu per la Fira de Sant Isidre.| A l´igual que els anys anteriors el recorregut és de 10 qm molt planers, mixte entre asfalt i pistes forestals, la Cursa està dintre del Circuit de Fons de la Federació Catalana d´Atletisme i aquest any serà prova puntuable per a la Lliga d´Internet (cronometratge per xip).El recorregut per a la cursa de catires de rodes es de 5 qm. Amb la present us adjuntem tríptic de la Cursa a on podreu trobar més informació. Els premiats amb els diversos lots i regals que ens donen els nostres esponsors es podran consultar en les llistes preparades previament.Només es sortejarà al final els regals de més valor i un magnific pernil entre tots els assistents Esperem poder comptar amb la teva presència, ja que sense tu es pot dir que no hi ha cursa. Us recordem que a l´acabar hi haurà per a tots els participants un esmorzar de pa amb botifarra i que la Cursa es troba dintre de les activitats de la Fira de Sant Isidre, pel que és un bon dia per a venir amb la família i gaudir de totes les activitats que s´hi organitzen. Esperant poder comptar amb tu, rep una cordial salutació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.