Núria Padrisa, 5 de 5

0
542

La Núria va guanyar aquest diumenge passat el triatló de llarga distància d\’Elx. Entre els duatlons i aquest triatló la Núria ha guanyat totes les proves que ha competit, 5 de 5. El triatló d\’Elx era de distància B (3.000metres nedant, 78 kms en bici i 20 kms corrent). Era una bona competició per anar preparant detalls de cara a l\’Ironman del juliol a Àustria. La natació va ser, per la Núria, la millor part ja que li va servir per treure l\’avantatge suficient per poder fer la resta del triatló amb relativa tranquilitat. Amb bici va intentar mantenir un bon ritme tot i el vent que hi havia en contra en alguns trams que feien el pla força dur. Quan va començar a córrer encara portava uns 2 minuts d\’avantatge a la segona noia i al final va guanyar amb 4h 49\’ 14\’\’, 5\’ davant la segona classificada la també catalana Sílvia Tremoleda (4h 54\’28\’\’), tercera fou Nerea Martínez (4h 55\’41).| Amb nois va guanyar el català Josep Viñolas (4h 01\’38\’\’), seguit de Egoitz Zalakain i Fernando García Aja. Entre els 400 participants també hi havia: 16- Daniel Fernández (CN Manresa) 4h 19\’ 53\’\’ 20- Carlos Santasusana (CN Manresa) 4h 23\’ 28\’\’ 34- Marc Trias (CTriatló Manresa) 4h 28\’ 35\’\’

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.