Cursa de Muntanya Mossos d\’Esquadra-Sant Amand

0
627

Èxit del nou recorregut de la Cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra-Sant Amand Els dubtes dels organitzadors del Club Exc. Ripoll i la Comissaria dels Mossos de Ripoll sobre el resultat que tindria el nou traçat de la cursa es van esvaïr ja els dies previs a la cursa, quan es va assolir el “tope” de 300 inscripcions, un nou rècord de participació a la cursa que va obligar a posar alguns corredors en llista d’espera. L’èxit es va acabar de confirmar quan al finalitzar la cursa els comentaris dels corredors eren, en general, favorables al nou recorregut, igual o més atractiu que l’antic traçat però amb una bellesa superior al cim de Sant Amand i en trams molt més tècnics i complicats a la part alta de la cursa. Amb un dia radiant de primavera, van sortir els corredors/es disposats a córrer els 22,7 quilòmetres de la cursa amb els seus 2.740 metres de desnivells acumulats.| La cursa de noies s’ha iniciat amb un fort ritme, imposat per les corredores Anna Serra (Unió Exc. Urgellenca) i Mònica Ardid (Centre Exc. Abrera), que només va poder seguir a certa distància Maria Bartolí (BadaXtrem). Mònica Ardid va ser la primera en passar pel cim de Sant Amand, seguida d’Anna Serra, que pocs minuts després es va veure obligada a abandonar per lesió, el que va fer que Mònica Ardid tingués llum verda per adjudicar-se la cursa, seguida de Maria Bartoli i Montserrat Bergadà (Centre Exc. Terrassa). En homes la cursa ha estat més disputada fins els darrers metres de la pujada a Sant Amand, on Jordi Sánchez (Centre Exc. Súria) ha anat obrint forat, mentre que un dels favorits a guanyar la cursa Albert Ferrer (Club Exc. UECAnoia), actual campió de Catalunya, ha patit un moment de distracció que l’ha fet perdre temps en vers el cap de la cursa. Jordi Sánchez ha dosificat la seva avantatge i s’ha presentat en primer lloc a la meta situada davant del Monestir de Ripoll, seguit de Gabriel Crosas (Centre Exc. Serragrenyada). El tercer lloc ha estat pel corredor local Daniel Ballesteros (Club Exc. Ripoll). Classificació Homes Jordi Sánchez Padilla (Centre Exc. Súria) 2:02 :59 Gabriel Crosas Salvans (Centre Exc. Serragrenyada) 2:03:46 Daniel Ballesteros Coma (Club Exc. Ripoll) 2:05:03 Classificació Dones Mònica Ardid Ubed (Centre Exc. Abrera) 2:26:42 Maria Bartoli Miralles (BadaXtrem) 2:30:51 Montserrat Bergadà Granyó (Centre Exc. Terrassa) 2:34:05

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.