La Dra. Yolanda Puentes publica un interessant article sobre l\’anèmia del corredor

0
392

Seguint la col•laboració que va començar el darrer mes amb els participants a la Lliga mitjançant el web d\’aquesta interessant competició, la Dra. Yolanda Puentes ha publicat el segon article. Un tema que preocupa als corredors amb freqüència, és si necessitan o no ferro com suplement diari. Es va escoltar tant el tema de l\’ANÈMIA DEL CORREDOR i ANÈMIA FERROPENICA, associada a cansament i fatiga, que moltes vegades es creu que és ferro el que necessitan i es auto-receptat sense més, sense saber que tant la falta com l\’excés del mateix, pot causar alteracions en el organisme. Aquest article, que en principi eren dos, s\’han unit ja que s\’han realitzat moltes preguntes, dubtes, etc. sobre aquest tema, i la Dra. Puentes creu que d\’aquesta manera, podrà resoldre gran part d\’elles, així com ajudar a la prevenció d\’aquesta patologia. Llegiu article: Anèmia. L\’article inclou, com annexa, una taula d\’aliments rics en ferro que es molt important conèixer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.