El II Cros de Policies de Mataró d\’aquest any obert a tothom el proper dissabte, 5 de maig.

0
464

El proper dissabte dia 5, es celebrarà la segona edició d’aquest cros que tant va agradar als participants de l’any passat per la seva bona organització i els obsequis lliurats. Enguany, al mateix escenari, la distància serà de 10 km, quatre voltes al voltant d’aquest complet circuit tancat, situat per sobre de l’Hospital de Mataró. La sortida es realitzarà a les 9:00 hores i es pot competir en 13 categories diferents, amb tres específiques per a policies i bombers, amb trofeus per als tres primers de cada categoria i premis en metàl·lic pels tres primers homes i dones de la general. Inscripcions per Internet en aquest web fins dijous tarde.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.