TRIATLÓ: Tot a punt a l\’Ampolla per la celebració de l\’Ironcat

0
545

LAjuntament de l\’Ampolla i la Federació Catalana de Triatló organitzaran la quarta edició de l\’Ironcat el proper dissabte 5 de maig. L\’Ironcat és la única competició de triatló de distància ironman que es disputa a la Península Ibèrica, i els participants necessiten d\’una preparació física especial per afrontar el repte de completar un recorregut seguit de 3.800 metres de natació, 180 km de ciclisme individual i 42,195 metres de cursa a peu (una marató sencera). La prova començarà a les 7 hores del matí des de l\’interior del Port, per continuar donant 2 voltes a un rectangle ubicat al Port Natural del Fangar i tornar al Port de l\’Ampolla per realitzar la primera transició, a on els triatletes agafaran la bicicleta per donar 6 voltes a un circuit ciclista amb l\’altre extrem situat a la veïna vila de Camarles. A la segona transició passaran a córrer una marató sencera a peu. El prestigiós triatleta mataroní José Luis Cano, guanyador de les dues edicions precedents, te confirmada la seva participació entre els 121 inscrits. El seu millor registre el va assolir l\’any 2005 amb un temps total de 8 h 39 min 7 s.| El programa d\’actes inclou una reunió tècnica pels esportistes a l\’Ajuntament de l\’Ampolla el dia anterior a les 5 de la tarda, i un sopar col•lectiu posterior al Polisportiu a on es farà l\’entrega de premis, a les 10 de la nit del mateix dia de la competició. Pels més petits la organització els donarà l\’oportunitat de participar en un duatló escolar a les 11 del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.