Presentació I Cursa dels Templers de Lleida

0
550

L’Associació Atlètica km0 neix el gener d’enguany de la unió d’un grup d’atletes amb la voluntat de potenciar l’atlestime popular de les terres de Ponent. Les nostres actuacions fins avui es concreten en l’elaboració d’un calendari de curses de casa nostra (2000 exemplars repartits) i en la creació d’un web-fòrum que gràcies a vosaltres ja podem dir que és punt de trobada: www.km0.cat El tercer pas, i que ara ens ocupa, és el de presentar-vos la I Cursa de Templers de Lleida , que organitzem conjuntament amb la Paeria de Lleida pel proper 17 de juny. La cursa constarà de 10 km totalment urbans, atractius, i tindrà un inici i final en un punt de la ciutat, sovint desconegut, i que ara justament l’any en què Lleida és capital de la cultura catalana proposa ser redescobert: El Castell Templer de Gardeny.| No sabríem dir-ho d’altra manera, us hem intentat preparar la cursa que nosaltres voldríem córrer, desitgem que us agradi. Ja ho sabeu, som apassionats del km0 perquè hi som tots i hi som tots iguals, atletes que comenceu i atletes que fa anys que vam començar, el 17 de juny us esperem a Lleida. A continuació us detallem les primeres pistes de la Cursa dels Templers, anirem incorporant les novetats en el propers dies, així mateix, en breu sereu informats de l’obertura imminent de les inscripcions. + informació Llarga vida a l’atletisme popular!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.