GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA CURSA A L’ERMITA DE SANT JOSEP

0
432

TOT I LA MATINAL PLUJOSA 500 ATLETES PARTICIPEN EN LES DUES CURSES
270 participants a la 13ª cursa de Fons i 200 participants a la 30ª cursa popular, han superat de nou el número d’inscrits en la ja tradicional cursa a l’ermita de Sant Josep, que té lloc cada any a Montblanc l’1 de Maig. Les curses, que han estat marcades per la pluja, han tingut com a guanyadors en la cursa Popular a Joaquim Ventura del Club Natació Olot en categoria masculina i a Aida Valles, del Club Atletisme Santa Coloma de Queralt en categoria femenina. La cursa de fons ha estat guanyada en categoria Masculina per Xavier Garcia Insa del JOMA i per Marta Secall del Club Atlètic Montblanc en categoria femenina. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els corredors, col•laboradors, per fer un any més possible aquests curses i a la Bandarra Street Band per la seva animació musical. Podeu trobar les classificacions de la cursa de fons i fotos de els curses a la pàgina web del club: wwww.atletisme.com/clubs/Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.