DUATLÓ: Víctor del Corral es proclama campió d\’Espanya de duatló de muntanya

0
425

El passat cap de setmana es van disputar de Cala Boix (Eivissa) els campionats d\’Espanya de duatlón cros (duatló de muntanya) amb grans resultats pels atletes i també pels equips catalans. El BH Inverse Vilanova i la Geltrú va guanyar a la categoria masculina i les noies del Club Natació Reus Ploms també van guanyar el campionat. Nou èxit esportiu per Víctor del Corral, el barceloní i recent campió del món Green Cup es va mantenir dins del grup capdavanter al primer segment (6 km de cursa a peu) per prendre la iniciativa a la meitat del segment ciclista de 20 km. Al final del tercer segment va creuar la meta en primera posició amb un registre de 1 h 17 min 12 s. | Els seus companys del BH Inverse Vilanova Neus Parcerisas (amb un gran parcial ciclista) i Agustí Roc van finalitzar en tercera i quarta posicions, respectivament. Montserrat Martínez (Reus Ploms) es va imposar a la categoria sub 23.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.