DUATLÓ: Víctor del Corral es proclama campió d\’Espanya de duatló de muntanya

0
347

El passat cap de setmana es van disputar de Cala Boix (Eivissa) els campionats d\’Espanya de duatlón cros (duatló de muntanya) amb grans resultats pels atletes i també pels equips catalans. El BH Inverse Vilanova i la Geltrú va guanyar a la categoria masculina i les noies del Club Natació Reus Ploms també van guanyar el campionat. Nou èxit esportiu per Víctor del Corral, el barceloní i recent campió del món Green Cup es va mantenir dins del grup capdavanter al primer segment (6 km de cursa a peu) per prendre la iniciativa a la meitat del segment ciclista de 20 km. Al final del tercer segment va creuar la meta en primera posició amb un registre de 1 h 17 min 12 s. | Els seus companys del BH Inverse Vilanova Neus Parcerisas (amb un gran parcial ciclista) i Agustí Roc van finalitzar en tercera i quarta posicions, respectivament. Montserrat Martínez (Reus Ploms) es va imposar a la categoria sub 23.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.