2on TRIRAID URBÀ CIUTAT DE LLEIDA: 29 d’abril

0
492

Aquest diumenge de pont s’ha disputat el segon TRIRAID FEMENÍ URBÀ a la ciutat de Lleida. Una prova competitiva, amb caràcter d’entrenament, promoció i iniciació als esports que conformen els raids d’aventura. Per parelles i només per noies. Els equips han començat al Parc de la Mitjana, amb una cursa d’orientació a peu i en bici per tots els racons del Parc. A continuació han deixat les bicis i s’han dirigit a peu al centre de Lleida i a la Seu Vella per trobar unes balises i contestar unes preguntes que tenien en el seu llibre de ruta. Han utilitzat mapes d’orientació específics de la zona i el cartogràfic de la ciutat de Lleida.| Després de més de dues hores corrent i orientant, els equips han fet una prova de tir amb arc a les portes del Parc que per cada diana feta els bonificava amb minuts a restar del temps total. Finalment i ja per acabar, els equips han fet una prova de caiac per relleus al mateix canal de parc, on amb el rem i la mà havien de tocar una campana situada en una balisa al marge del riu. Les guanyadores s’han emportat la inscripció al raid femení de dos dies WIAR (Women International Adventure Race) que enguany compleix la seva 5a edició i és Campionat d’Espanya femení de raids i que es disputarà a Centelles (Osona) el 14 i 15 de juliol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.