DUATLÓ: Victòries d\’Esteven MacGregor i Montserrat Cinca a sant Joan de les Abadesses

0
486

El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va organitzar el passat dissabte 28 d\’abril el duatló que va tancar el circuit català 2007. La prova disputada sobre la distància més curta (5-20-2\’5) va tenir el rang de campionat per grups d\’edat, contant amb 193 inscrits. L\’escocès resident a Girona Esteven MacGregor (Triatló Costa Brava) va marcar el ritme de la prova. En el primer segment no va aconseguir desenganxar-se dels seus perseguidors, però en el segon segment va passar a ocupar la primera posició en solitari, aconseguint minut i mig d\’avantatge en el punt de tornada del ciclisme. A partir d\’aquest punt de la cursa el seu avantatge fou decreixent, aconseguint la victòria amb un temps total de 56 min 02 s, tan sols 6 segons per davant d\’Artur Roig (C.N. Olot). Albert Moreno va aconseguir la tercera posició absoluta, sent primer en el grup de 17 a 19 anys, col•laborant a més en la victòria per equips del Club Natació Reus Ploms amb els registres addicionals d\’Hector Nadal i Juanma Martínez. Toni Pallarès (C.N. Vallirana) va aconseguir la victòria absoluta en el circuit català de duatló 2007. Montserrat Cinca (Reus Ploms) va dominar en solitari la classificació femenina des de l\’inici de la prova, guanyat la mateixa amb un registre total de 1 h 5 min 34 s. Bàrbara Anento (Prat Triatló) va finalitzar el primer segment en segona posició, per a perdre posicions en el sector ciclista, sent rellevada per la guanyadora del circuit, Elena Barlabe (C.A. Igualada) que va finalitzar la prova en segona posició, per davant de Ruth Ubia (C.N. Sabadell). Les noies del Club Natació Prat van guanyar per equips, i a més del registre de Anento van participar Eva Calbó i Laura Lázaro. L\’organitzador va obsequiar als més petits amb 2 sèries de duatló infantil, contant amb 47 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.