Presentació de la Marató de Muntanya de Berga i de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

0
418

Aquest divendres 27 d\’abril, a les 6 de la tarda, tindrà lloc a l\’Hotel AB SKIPPER (Av. Litoral 10 de Barcelona) la presentació de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya 2007 i de l\’edició d\’enguany de la Marató de Muntanya de Berga, que el proper 20 de maig donarà el tret de sortida de la Copa del Món de l\’especialitat, les Buff Skyrunner World Series de la Federation for Sport at Altitude (FSA). L\’acte comptarà amb la presència de Jordi Marimon, Director Tècnic de les Buff Skyrunner World Series – FSA, Ferran Garcia, Director de la Marató de Muntanya de Berga, Quico Soler, membre de l\’equip tècnic de la Selecció Catalana i bon coneixedor de la prova, Anton Fontdevila, president de la Federació d\’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i Lluís Aloy, seleccionador català. Pel que fa als representants polítics hi serà present l\’alcalde de Berga, Ramon Camps, que farà la presentació oficial de la ciutat, i representants de l\’àmbit de l\’esport català i de les Seleccions Catalanes.| La Marató de Muntanya de Berga serà presentada per Quico Soler, que durà a terme un repàs per la història i els antecedents de la Marató acompanyat d\’un vídeo resum de tots aquests anys de curses a Berga, i per Ferran Garcia, Director de la cursa, que es centrarà en els aspectes més tècnics de la prova: recorregut, desnivells, punt més alt i punt més baix, horaris, etc… La Selecció Catalana de Curses de Muntanya, que l\’any passat va revalidar el títol de Campiona del Món per equips, serà presentada pel seu seleccionador Lluís Aloy i pel president de la FEEC, Anton Fontdevila, que faran un repàs a l\’equip de corredors que disputaran les diferents competicions en què pendrà part la selecció i explicaran quins són els objectius de cara a la temporada que comença.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.