Rafael Botello nou rècord d\’Espanya de Marató amb Cadira de Rodes

0
390

Rafael Botello i Jordi Madera de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau varen aconseguir ahir a la Marató de Padova el record d\’Espanya de Marató amb cadira de rodes. Amb la marca aconseguida : 1h22\’18, són els setens homes més ràpids de tota la historia de l\’atletisme de cadira de rodes i estan tan sols a un segón del mític \”Jim Knaub\” dels Estats Units, que va aconseguir aquesta marca a la Marató de Boston a l\’any 1992. Fins a la victoria d\’aquests dos atletes esdevinguda ahir a la Marató de Padova, tan sols set atletes havien pogut trencar la barrera de la 1h23. Amb l\’extraordinari resultat d\’ahir ja són 13 atletes que han trencat aquest mur de 1h23 i dos d\’ells són els atletes catalans Jordi Madera i Rafa Botello de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.