Rafael Botello nou rècord d\’Espanya de Marató amb Cadira de Rodes

0
323

Rafael Botello i Jordi Madera de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau varen aconseguir ahir a la Marató de Padova el record d\’Espanya de Marató amb cadira de rodes. Amb la marca aconseguida : 1h22\’18, són els setens homes més ràpids de tota la historia de l\’atletisme de cadira de rodes i estan tan sols a un segón del mític \”Jim Knaub\” dels Estats Units, que va aconseguir aquesta marca a la Marató de Boston a l\’any 1992. Fins a la victoria d\’aquests dos atletes esdevinguda ahir a la Marató de Padova, tan sols set atletes havien pogut trencar la barrera de la 1h23. Amb l\’extraordinari resultat d\’ahir ja són 13 atletes que han trencat aquest mur de 1h23 i dos d\’ells són els atletes catalans Jordi Madera i Rafa Botello de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.