Es tanquen les inscripcions a la Milla en arribar als 2.000 inscrits!

0
261

L\’organització de la Milla Sagrada Família ha tancat el termini d\’inscripcions avui a les 12.00 hores després que s\’assolís el màxim permès de 2.000 dorsals. Tot un èxit en la història de la Milla. El termini d\’inscripció estava previst que restés obert fins el dijous 24 d\’abril a les 20.00 hores. L\’èxit sense precedents d\’inscripcions per participar en aquesta 24a edició de la Milla Sagrada Família ha obligat als organitzadors a tancar abans d\’hora per garantir que la prova es desenvolupi sense cap incidència. El límit fixat en 2.000 dorsals té com a objectiu garantir la seguretat de la cursa.1

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.