Cosimo Caliandro i Mefkarem Asefa guanyen la Milla – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
514

La Milla Sagrada Família, amb 1879 inscrits, ha estat un èxit de participació
L’atleta italià del Club RM056 G.A. FIAMME GIALLE, Cosimo Caliandro, s’ha imposat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona, enmig d’un gran ambient festiu. Cosimo Caliandro (4’13”) ha traspassat la línia de meta a dècimes de segon per davant de l’atleta marroquí Mohamed Kallouche del club Puma Chapin Jerez (4’13”). Caliandro ha dominat bona part de la cursa tot i que en el segon pas pel carrer Mallorca ha cedit el cap de la cursa a d’altres corredors però ha fet una gran recuperació en els darrers metres i s’ha imposat en l’sprint final. En tercera posició ha acabat el gran favorit per guanyar la carrera, Juan Carlos Higuero, del Club Promoaranda, que ha estat durant tota la cursa en les posicions capdavanteres i ha creuat la meta amb un temps de 4’14’’.| Coliandro s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i a declarat davant dels mitjans de comunicació que “m’he hagut d’esforçar al màxim perquè hi havia rivals molt forts com Juan Carlos Higuero “, ha declarat l’atleta. L’italià també ha volgut destacar que “la Milla l’ha sorprès molt positivament per l’organització i també pel cartell d’atletes que s’ha reunit” Mefkarem Asefa, guanyadora en dones L’atleta d’Etiòpia Mefkarem Asefa, subcampiona d’Africa en 800 metres el 2006, ha trencat el domini de Rosa Morató en la sèrie femenina. L’atleta etíop, amb un temps de 4’47’’ s’ha imposat en la recta final a la corredora catalana del club València TiM que ha començat la cursa des de darrera i ha anat escalant posicions fins acabar en segona posició amb un temps de 4’47. En tercera posició ha acabat Alessandra Aguilar que ha estat capaç de comandar la cursa en els primers metres peò que en el desenllaç de la carrera s’ha vist superada per Asefa i Morató. La corredora del FC Barcelona ha completat el podi amb un temps de 4’48’’. Més de 1.100 atletes han participat a la Milla Abans de les sèries professionals s’han disputat 9 curses populars de la Milla Sagrada Família i, acabades les sèries professionals, els alevins han tancat la carrera. A la Milla hi han participat prop de 1.100 atletes de totes les edats dels 1.879 inscrits. A les dues sèries absolutes, masculina i femenina, en homes ha guanyat Hicham Ettaichimi que ha establert un molt bon temps amb 4’15’’, marca que iguala el rècord de la Milla. En dones s’ha imposat l’atleta italiana, Jacopa Fragapane amb un temps de 5’14’’. Organització sense incidents i ambient festiu La Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí, que organitza la Fundació Claror des de fa 23 anys, ha transcorregut sense incidents i enmig d’un gran ambient festiu. El sol ha lluït tot el matí i la climatologia ha estat agradable per a la pràctica de l’esport. Han assistit a la cursa el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcover, i la Regidora de l’Eixample, Assumpta Escarp. Consulta les classificacions completes de la Milla Sagrada Família – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona a

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.