LA XXIII MILLA SAGRADA FAMÍLIA JA COMPTA AMB 1.700 INSCRITS

0
526

Juan Carlos Higuero i Rosa Morató principals favorits al triomf en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
El proper diumenge 22 d’abril a partir de les 9.30 hores se celebra a Barcelona la XXIIIª Edició de la Milla Sagrada – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT. La cursa, a falta d’unes hores per tancar-se el termini d’inscripció, ja compta amb 1.700 inscrits des de benjamins a veterans i es confirma com la carrera de mig fons referent a Barcelona. La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, es desenvolupa al voltant de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició.| Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – V Gran Premi Gaudí SPORT A les 12.00 del migdia, es disputarà el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT amb la participació d’atletes de primer nivell convidats per l’organització. Enguany competiran atletes de la categoria de Rosa Morató, que ja acumula dos triomfs seguits en categoria femenina (2005 i 2006), i Juan Carlos Higuero guanyador en homes en tres edicions (2003, 2004 i 2005). En anteriors edicions han participat atletes com Natàlia Rodríguez, Marta Domínguez, Arturo Casado, els germans Esteso, José Redolat o William Tanuy.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.