El 13 de maig torna la Cursa Popular de Nou Barris

0
544

13-05-2007La Cursa Popular de Nou Barris ha hagut de canviar la seva data tradicional, sempre a finals del mes de maig, per l’edició de 2007 degut a la celebració el dia 27 de les eleccions municipals. Per aquest motiu, la organització de la prova, encapçalada pel Club Atletisme Nou Barris i l’Ajuntament del Districte de Nou Barris, ha hagut d’avançar-la al diumenge 13 de maig. Malgrat això, enguany serà difícil batre el rècord de participació de l’edició de l’any passat serà força complicat, ja que l’any passat es van assolir els 1.000 participants, tot coincidint amb la disputa del Campionat de Catalunya dels 10 quilòmetres en ruta. El principal canvi per l’edició número 21 serà el del canvi de bona part del recorregut. Respecte a l’any passat es respectarà la sortida al carrer del Doctor Pi i Molist, però enguany també es canviarà la zona d’arribada per fer-la al Passeig Verdum. D’aquesta forma, s’evitarà la pujada final fins la Seu del Districte, a més del tram ascendent del quilòmetre 8 del Passeig Valldaura, i el recorregut s’ampliarà pels principals carrers i bulevars dels barris de Porta i Prosperitat per mirar de fer el traçat molt més planer i per llocs força amples. | La cursa gran, la de 10 quilòmetres, es completa amb tot un seguit de proves pels més joves amb les categories Aleví, Infantil i Cadet (prova a la qual també participaran els atletes amb discapacitat) sobre una distància de 1.300 metres, els Prebenjamins i Benjamins ho faran a un recorregut de 700 metres i els més jovenets, dins la categoria anomenada Menuts (nascuts l’any 2002 i posteriors), recorreran només 300 metres. El preu de la cursa absoluta és de 8 euros i 6 per aquells que tinguin xip groc, mentre que l participació a les curses de promoció és totalment de franc. A més de la 21ª Cursa Popular de Nou Barris, totes aquelles persones que encara no s’atreveixen competir els 10 quilòmetres, també poden participar a la tercera edició de la Caminada Popular de Nou Barris, que tindrà la sortida tot just després de la prova atlètica i una distància de cinc quilòmetres. Aquesta Caminada és totalment de franc per totes aquelles persones que vulguin prendre part en una prova no competitiva. Si us voleu inscriure, afanyeu-vos, que per la Caminada només hi ha obertes 500 places. Llocs on es poden fer les inscripcions: + Marathon Catalunya (de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h) Rambla Guipúzcoa, 23 5èA + Ginés Sports (de 17 a 20 h) c/ Vèlia, 50 (tocant a Fabra i Puig) – Barcelona + Seu del Districte de Nou Barris (del 7 al 10 de maig de 17 a 20 h) c/ Doctor Pi i Molist, 133 – Barcelona + Parc Esportiu Can Dragó (de 8 a 22 h) c/ Rosselló i Porcel, 7-11 – Barcelona + Esports Atleta\’s. Domingo Catalán (de 10 a 13 h i de 17 a 20 h) ctra. la Bordeta, 7 – Barcelona + Bikila pg. Pujades, 7 – Barcelona + Club d\’Atletisme Nou Barris Via Favència 346-350 – Barcelona + Internet:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.