Milla Sagrada Família

0
476

La Milla Sagrada Família conforma un cartell d\’atletes d\’alt nivell
El campió d’Europa de 1.500 metres en pista coberta, Juan Carlos Higuero, i el Campió d’Europa de 3.000 metres en pista coberta, l’italià Cosimo Caliandri, són alguns dels atletes de reputació internacional que conformaran el cartell de la Milla Sagrada Família – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. L\’acte de presentació que ha tingut lloc avui a les 12.00 hores a la seu del Districte de l’Eixample i ha reunit diverses personalitat. La Regidora del Districte de l’Eixample, Assumpta Escarp, ha destacat que “la Milla Sagrada Família ha passat aquest any a tenir el caràcter de Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona com a reconeixement als seus 23 anys d’història”. Per la seva banda, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha volgut destacar “el paper de la Milla com un esdeveniment més englobat en l’ambiciós programa que l’Ajuntament s’ha fixat en la celebració de l’Any de l’Esport de Barcelona”. Alcober també ha volgut remarcar el caràcter popular de la cursa i ha felicitat a la Fundació Claror, l’entitat organitzadora de la Milla.| La Directora Tècnica de la Milla, Núria Borràs, s’ha mostrat molt satisfeta per l’impuls que ha tingut aquest any la Milla i ha anunciat que la cursa ja compta amb 800 inscrits, una xifra superior a la d’altres anys per aquestes dates. Borràs també ha informat que la cursa ha modificat el seu recorregut a causa de les obres hi ha al carrer Marina i ha qualificat el cartell d’atletes de les sèries professionals com “d’una qualitat increïble”. El President de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, també s’ha mostrat molt satisfet pel gran pas endavant que ha fet la Milla en aquesta edició i ha remarcat que “és obligat donar-li suport des de la Federació Catalana d’Atletisme a una cursa amb més de 20 anys de vida”. Els atletes Abdeslam Louah, Campió de Campió de Catalunya de 1.500 metres indoor, i Míriam Ortiz, bronze als Campionats d’Espanya de 1.500 també han assistit a l’acte de presentació de la Milla i s’han felicitat per poder participar en una prova amb tanta tradició popular. Segons Louah el cartell d’aquest any serà molt renyit i és impossible saber qui serà el guanyador perquè “hi ha atletes d’un alt nivell”. Miriam Ortiz ha volgut destacar que “vaig començar participant a les sèries populars de la Milla i ara competeixo a les professionals, i per mi és tot un plaer”..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.