El II Míting Internacional ISS per a atletes discapacitats, torna a L’Hospitalet

0
449

El proper dia 26 de Maig, tindrà lloc el II Míting Internacional ISS per a atletes discapacitats, al complex Esportiu L’Hospitalet Nord. Patrocinat, principalment, per la Companyia ISS de serveis generals, organitzat per la Fundació Pere Suñé-L’Hospitalet Atletisme i amb la col.laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Físics i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.
Enguany, el míting comptarà, també, amb l’esponsorització d´empreses com Integra2 i KERN Pharma, S.L i Caixa Galicia i la col•laboració de la productora Filmax Entertainment, entre d´altres. El Míting estarán representades, amb la presència de les seves màximes autoritats, la diferentes Institucions: la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de L´Hospitalet i l´Ajuntament de Barcelona. I esperem l’assitència de diferents personatges del món audiovisual cátala.| L´ objectiu que ens vam marcar l’any passat de convertir aquest Míting en un certamen anual, ja és una realitat. El repte esportiu de aconsseguir, per a Catalunya, l’organització del Campionat del Món per a Atletes Discapcitats el 2010, l’hem d’assolir entre tots. Us recodem que l’any passat es van aconseguir dos rècords d’Espanya a la proba de llançament de disc i salt de llargada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.