El II Míting Internacional ISS per a atletes discapacitats, torna a L’Hospitalet

0
316

El proper dia 26 de Maig, tindrà lloc el II Míting Internacional ISS per a atletes discapacitats, al complex Esportiu L’Hospitalet Nord. Patrocinat, principalment, per la Companyia ISS de serveis generals, organitzat per la Fundació Pere Suñé-L’Hospitalet Atletisme i amb la col.laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Físics i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.
Enguany, el míting comptarà, també, amb l’esponsorització d´empreses com Integra2 i KERN Pharma, S.L i Caixa Galicia i la col•laboració de la productora Filmax Entertainment, entre d´altres. El Míting estarán representades, amb la presència de les seves màximes autoritats, la diferentes Institucions: la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de L´Hospitalet i l´Ajuntament de Barcelona. I esperem l’assitència de diferents personatges del món audiovisual cátala.| L´ objectiu que ens vam marcar l’any passat de convertir aquest Míting en un certamen anual, ja és una realitat. El repte esportiu de aconsseguir, per a Catalunya, l’organització del Campionat del Món per a Atletes Discapcitats el 2010, l’hem d’assolir entre tots. Us recodem que l’any passat es van aconseguir dos rècords d’Espanya a la proba de llançament de disc i salt de llargada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.