Gran actuació de Roger Roca a la Mitja Marató de Càceres

0
580

L’atleta igualadí Roger Roca (Asics-Buff) va aconseguir, ahir diumenge, classificar-se en una magnífica 8a posició, segon atleta estatal, en la I Mitja Marató Internacional de Càceres, que tenia l’especial atracció en l’intent de Rècord Mundial per part de l’actual campió del món de cross, l’eritreu Zersenay Tadesse. Tadesse es va imposar en la prova amb un temps d’1:01’26”, però no va poder acostar-se al rècord mundial, en possessió del keniata Samuel Wanjiru amb 58’35”. En segon lloc va entrar el Zimbawés Cutbert Nyasango, amb 1:02’04”, i tercer, amb el mateix temps, es classificava el també eritreu Yared Asmeron. Roca, entrava 8è, amb un bon registre d’1:06’15”, en un circuit ple de tobogans i corbes de 180 graus, i amb una forta calor que va dificultar la consecució de grans marques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.