III Cursa Memorial Ramon Oliu

0
419

Us informem que el 17 de juny, i per tercer any consecutiu, se celebrarà la Cursa Memorial Ramon Oliu a Cantonigròs.
La cursa vols ser un petit homenatge pòstum a qui, en vida, i com sabeu, va ser l’ introductor de les curses a peu a Catalunya i a tot l’Estat. Va crear la primera marató que es va fer a Espanya l’any 1978, concretament a Palafrugell; va fundar la Comissió Marathon Catalunya per organitzar i impulsar les primeres maratons i mitges maratons del país; va escriure llibres sobre el córrer, va donar conferències i va fer articles sobre el tema…i va deixar una excepcional petjada com a persona. El món del córrer li serà sempre deutor, i es per això que fa dos anys es va instaurar el Memorial que se celebra en els seu record.| Prengueu nota en la vostra agenda de curses previstes: Els detalls són aquests: III Cursa Memorial Ramon Oliu Dia: diumenge 17 de juny de 2007 Lloc: Cantonigrós (Osona, a prop de Vic) Distància: 10 quilòmetres Terreny: Terra (excepte 200 m. sortida/arribada) Hora sortida: 10.00 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes (*) Premis: No hi ha trofeus per a ningú Avituallaments: Km. 5, i Arribada Vestuari i Dutxes: Si. Instal·lacions Camp de futbol Espais per a la canalla: Parc infantil i Camp de futbol Pàrking: A dojo! Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de \”Can Colom\”. (*) Forma d’inscriure’s: Per internet enviant les dades següents a l’adreça memorialro@yahoo.es Vull inscriurem a la III Cursa Memorial Ramon Oliu Nom: Cognoms: Any naixement: Sexe: Població:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.