III Cursa Memorial Ramon Oliu

0
311

Us informem que el 17 de juny, i per tercer any consecutiu, se celebrarà la Cursa Memorial Ramon Oliu a Cantonigròs.
La cursa vols ser un petit homenatge pòstum a qui, en vida, i com sabeu, va ser l’ introductor de les curses a peu a Catalunya i a tot l’Estat. Va crear la primera marató que es va fer a Espanya l’any 1978, concretament a Palafrugell; va fundar la Comissió Marathon Catalunya per organitzar i impulsar les primeres maratons i mitges maratons del país; va escriure llibres sobre el córrer, va donar conferències i va fer articles sobre el tema…i va deixar una excepcional petjada com a persona. El món del córrer li serà sempre deutor, i es per això que fa dos anys es va instaurar el Memorial que se celebra en els seu record.| Prengueu nota en la vostra agenda de curses previstes: Els detalls són aquests: III Cursa Memorial Ramon Oliu Dia: diumenge 17 de juny de 2007 Lloc: Cantonigrós (Osona, a prop de Vic) Distància: 10 quilòmetres Terreny: Terra (excepte 200 m. sortida/arribada) Hora sortida: 10.00 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes (*) Premis: No hi ha trofeus per a ningú Avituallaments: Km. 5, i Arribada Vestuari i Dutxes: Si. Instal·lacions Camp de futbol Espais per a la canalla: Parc infantil i Camp de futbol Pàrking: A dojo! Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de \”Can Colom\”. (*) Forma d’inscriure’s: Per internet enviant les dades següents a l’adreça memorialro@yahoo.es Vull inscriurem a la III Cursa Memorial Ramon Oliu Nom: Cognoms: Any naixement: Sexe: Població:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.