GRAN EXPECTACIÓ PER LA III PUJADA A VALLHONESTA i MINICURSES INFANTILS

0
372

Aquest esdeveniment, que es celebrarà el pròxim 29 d’Abril es presenta com una alternativa a les curses urbanes. Té com a objectiu principal la promoció de l’atletisme tot disfrutant dels entorns naturals i monumentals que Sant Vicenç de Castellet ofereix. El circuit té una distància de 13,6 kms i passa per llocs tant emblematics com: la Torre del Breny, el Roure del Rubió, L’ermita de Vallhonesta o el Monument a la Mare a la vegada que voreja el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, gaudint en tot moment d’unes impresionants vistes de la muntanya de Montserrat i el pirineu català. També es podrà gaudir de grups d’animació en diferents punts kilomètrics gràcies a la col.laboració de les diferenentes entitats del poble. | La sortida, la tindrem ubicada al pavelló esportiu municipal i el recorregut serà un 25% per nucli urba i el 75% restant per pistes forestals i corriols amb diferents nivells de dificultat i amb un desnivell acumulat de 320 mts. Un cop donada la sortida a 175 mts d’alçada, anirem pujant suaument fins al kilòmetre 9.1 on es troba el punt mes alt del cros: L´ermita de Vallhonesta, a 335 mts. A partir d´aquest punt baixarem, o millor dit volarem!!, ja que fins a l’arribada ens esperen pendents de baixada de mes del 20%. Tots els atletes que creuin la meta rebran una bossa amb obsequis i una samarreta gentilessa de: NEW BALANCE. Tothom podra gaudir d´un esmorzar amb COCA, MISTELA I SUCS. També cal dir que aquest any es repeteix amb el repte de l’hora: TOTHOM qui baixi de 60 minuts per completar el circuït rebrà una ampolla de vi de la zona, edició Vallhonesta 2007. Les tres minicurses infantils de 400, 800 i 1600 mts. que començaran a les 9:00 del matí, es duran a terme pels carrers del poble, i tots els menuts rebran una medalla, samarreta conmemorativa, aigües….. A més a més els 3 primers i primeres de cada categoria rebran una copa. Un cop finalitzades podran gaudir d’un esmorzar amb COCA I SUCS Hi haurà servei de guarderia gratuit i jocs pels menuts en el mateix pavello, per si tot seguit els pares estiguessin interessats en participar en la Pujada a Vallhonesta. L’organtizació posa al vostre servei les intalacions del pavelló esportiu incluint: vestuaris, W.C., dutxes, bar, guarderia pels menuts, guardarroba, servei de massatges i parking al costat de la sortida de les curses. El reglament, plànol cartogràfic, perfil hipsomètric i altres aspectes del ciruit, els podeu consultar www.ceac.cat Per més informacio podeu trucar al 687407061 (Eduard) o 627430965 (Carles)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.