GRAN EXPECTACIÓ PER LA III PUJADA A VALLHONESTA i MINICURSES INFANTILS

0
454

Aquest esdeveniment, que es celebrarà el pròxim 29 d’Abril es presenta com una alternativa a les curses urbanes. Té com a objectiu principal la promoció de l’atletisme tot disfrutant dels entorns naturals i monumentals que Sant Vicenç de Castellet ofereix. El circuit té una distància de 13,6 kms i passa per llocs tant emblematics com: la Torre del Breny, el Roure del Rubió, L’ermita de Vallhonesta o el Monument a la Mare a la vegada que voreja el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, gaudint en tot moment d’unes impresionants vistes de la muntanya de Montserrat i el pirineu català. També es podrà gaudir de grups d’animació en diferents punts kilomètrics gràcies a la col.laboració de les diferenentes entitats del poble. | La sortida, la tindrem ubicada al pavelló esportiu municipal i el recorregut serà un 25% per nucli urba i el 75% restant per pistes forestals i corriols amb diferents nivells de dificultat i amb un desnivell acumulat de 320 mts. Un cop donada la sortida a 175 mts d’alçada, anirem pujant suaument fins al kilòmetre 9.1 on es troba el punt mes alt del cros: L´ermita de Vallhonesta, a 335 mts. A partir d´aquest punt baixarem, o millor dit volarem!!, ja que fins a l’arribada ens esperen pendents de baixada de mes del 20%. Tots els atletes que creuin la meta rebran una bossa amb obsequis i una samarreta gentilessa de: NEW BALANCE. Tothom podra gaudir d´un esmorzar amb COCA, MISTELA I SUCS. També cal dir que aquest any es repeteix amb el repte de l’hora: TOTHOM qui baixi de 60 minuts per completar el circuït rebrà una ampolla de vi de la zona, edició Vallhonesta 2007. Les tres minicurses infantils de 400, 800 i 1600 mts. que començaran a les 9:00 del matí, es duran a terme pels carrers del poble, i tots els menuts rebran una medalla, samarreta conmemorativa, aigües….. A més a més els 3 primers i primeres de cada categoria rebran una copa. Un cop finalitzades podran gaudir d’un esmorzar amb COCA I SUCS Hi haurà servei de guarderia gratuit i jocs pels menuts en el mateix pavello, per si tot seguit els pares estiguessin interessats en participar en la Pujada a Vallhonesta. L’organtizació posa al vostre servei les intalacions del pavelló esportiu incluint: vestuaris, W.C., dutxes, bar, guarderia pels menuts, guardarroba, servei de massatges i parking al costat de la sortida de les curses. El reglament, plànol cartogràfic, perfil hipsomètric i altres aspectes del ciruit, els podeu consultar www.ceac.cat Per més informacio podeu trucar al 687407061 (Eduard) o 627430965 (Carles)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.