Enrique Luque (AAC) guanya els 10 km de La Llagosta

0
442

3 de 3. Aquest és el sensacional balanç d\’ Enrique Luque a les seves participacions als 10 km de La Llagosta. Després de les seves victòries els anys 2003 i 2005, en aquest 2007 ha aconseguit el triplet amb una absoluta superioritat. I això que, després del sots-campionat de Catalunya assolit a Palafrugell fa un mes, l\’ Enrique havia descansat força per afrontar la segona part de la temporada. De fet, aquesta cursa només la feia per veure el seu estat de forma de cara a la mitja marató que disputarà diumenge vinent a Girona.| I veient el resultat, no hi ha dubte que el seu estat de forma és força bo. Després d\’ uns primers compassos de cursa força lents, l\’ Enrique al km 6 ha posat la directa i ha marxat com i quan ha volgut dels seus acompanyants al grup capdavanter, fins al punt que s\’ ha plantat a l\’ arribada en un temps de 30\’17\” i mig minut d\’ avantatge sobre el segon classificat, el veterà Benito Ojeda (30\’48\”). I no és gens fàcil treure-li a aquest atleta mig minut d\’ avantatge en només 4 quilòmetres. Els temps, però, no es poden donar com a bons perquè hi ha hagut una errada en el recorregut: un policia estava mal situat en una cruïlla i tots els atletes han tirat per un carrer per on no passava la cursa, de manera que tothom ha recorregut aproximadament uns 200 metres menys. Llàstima, perquè hi ha molt poques curses a Catalunya de 10 km que estiguin mesurades oficialment per la Federació i aquesta n\’ és una. Vull dir amb això que gairebé mai es té la certesa que la distància està ben mesurada (de fet a moltes curses no és així) i en aquesta on aquesta certesa sí que hi era tampoc no ha servit de res. Amb el recorregut correcte, l\’ Enrique probablement hauria baixat de 31\’, però per poc. De tota manera, no és un temps important per a ell. A el que sí que li ha afectat més aquesta errada ha estat a en Jordi Martí (a la foto), 17è amb 34\’52\”, perquè hauria estat als voltants de 35\’30\” i és un temps que habitualment no fa. Tot i això, ha acabat molt satisfet perquè en els darrers dos mesos només ha pogut entrenar un promig de dos dies per setmana i, ara que probablement podrà tornar a entrenar una mica més, té la confiança suficient com per intentar baixar de 35\’ a la cursa que es disputarà al juny a Pineda. També hi ha participat un altre atleta del club, en Juan José Pérez Vera, que ha acabat 433è de la general amb 47\’43\”. Ha estat el 65è a la categoria de veterans de més de 45 anys tot i que ell ja en té 50. Han acabat la cursa 648 corredors i voldria destacar un fet: la guanyadora femenina ha estat una desconeguda a Catalunya, la Helen Hofstede, la qual. amb un gran temps de 33\’35\”, ha estat superada únicament per 7 homes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.