Sumari de la Revista Marathon del mes d’Abril

0
1839

Entrevista a Roger Roca: “No anar a Osaka no suposaria res” Mitja de Montornès: Rècord d’inscrits amb 2.623 atletes Campionats del 2013: Barcelona es queda sense mundial Rècord de Mitja Marató: Samuel Wanjiru torna a batre el rècord del món Comentaris de proves de Catalunya: Duatló de Vilanova, Marató per relleus, Marxa Castells de La Segarra, Duatló de Banyoles, Cursa de Puigneulós, Cros Ciutat de Mollerussa. Lisboa: 36.000 participants a la Mitja Marató París: Julio Rey, a per la victòria. Calendari de Curses de la Comissió de Fons Chema Martínez segon a la Marató de Roma José Rios a la Marató del Llac Biwa (Japò) Flaixos internacionals d’atletisme Els Nostres Clubs, avui: California Sport Entrevista a la Campiona d’Espanya Veterana: Antònia Martínez I com sempre, al final de la revista el magnífic calendari d’Altres Proves del mes de maig Si t’interessa subscriu-te i la rebràs cada mes a casa teva, demana per e-mail el full de subscripció a: revistamarathon@yahoo.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.