Sumari de la Revista Marathon del mes d’Abril

0
2382

Entrevista a Roger Roca: “No anar a Osaka no suposaria res” Mitja de Montornès: Rècord d’inscrits amb 2.623 atletes Campionats del 2013: Barcelona es queda sense mundial Rècord de Mitja Marató: Samuel Wanjiru torna a batre el rècord del món Comentaris de proves de Catalunya: Duatló de Vilanova, Marató per relleus, Marxa Castells de La Segarra, Duatló de Banyoles, Cursa de Puigneulós, Cros Ciutat de Mollerussa. Lisboa: 36.000 participants a la Mitja Marató París: Julio Rey, a per la victòria. Calendari de Curses de la Comissió de Fons Chema Martínez segon a la Marató de Roma José Rios a la Marató del Llac Biwa (Japò) Flaixos internacionals d’atletisme Els Nostres Clubs, avui: California Sport Entrevista a la Campiona d’Espanya Veterana: Antònia Martínez I com sempre, al final de la revista el magnífic calendari d’Altres Proves del mes de maig Si t’interessa subscriu-te i la rebràs cada mes a casa teva, demana per e-mail el full de subscripció a: revistamarathon@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.