Ja torna el calendari dels triraids i dels WIAR!

0
492

29 d\’abril: Triraid de Lleida: només femení – 17 de maig: Raid universitari UAB: per tota la comunitat universitària – 10 de juny: Triraid de La Seu d\’Urgell: possiblement femení, mixte i masculí – 14 i 15 de juliol: WIAR Centelles, Osona: Campionat d\’Espanya femení de raids. – 8 de setembre: WIAR França, ValDrôme – 23 de setembre: Triraid de Banyoles: femení, mixte i masculí.
No cal estar federat per participar en els triraids ni en el WIAR Catalunya, són competicions obertes a tothom i per tots els nivells. Tota la informació la trobareu a www.raidwiar.com i qualsevol dubte envieu-nos un email a: info@raidwiar.com. Si us falta gent o voleu dir la vostra no oblideu que hi ha un Forum a la mateixa web! Us esperem a Lleida en 15 dies!! Fareu btt, cursa a peu, orientació, tir amb arc i caiac per la ciutat de Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.