Ja torna el calendari dels triraids i dels WIAR!

0
311

29 d\’abril: Triraid de Lleida: només femení – 17 de maig: Raid universitari UAB: per tota la comunitat universitària – 10 de juny: Triraid de La Seu d\’Urgell: possiblement femení, mixte i masculí – 14 i 15 de juliol: WIAR Centelles, Osona: Campionat d\’Espanya femení de raids. – 8 de setembre: WIAR França, ValDrôme – 23 de setembre: Triraid de Banyoles: femení, mixte i masculí.
No cal estar federat per participar en els triraids ni en el WIAR Catalunya, són competicions obertes a tothom i per tots els nivells. Tota la informació la trobareu a www.raidwiar.com i qualsevol dubte envieu-nos un email a: info@raidwiar.com. Si us falta gent o voleu dir la vostra no oblideu que hi ha un Forum a la mateixa web! Us esperem a Lleida en 15 dies!! Fareu btt, cursa a peu, orientació, tir amb arc i caiac per la ciutat de Lleida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.