Arrenca la Lliga de Clubs

0
309

L\’equip masculí del Club Atletisme Tarragona debutarà aquest diumenge en una nova edició de la Lliga Catalana de Clubs, enmarcat en el grup A, en jornada que tindrà lloc a Terrassa. El club tarragoní tindrà com a rivals el CN Canaletes, el CN Reus Ploms i l\’equip local, el CA Terrassa, amb els que lluitarà per aconseguir una de les dues places que donen dret a participar, en la jornada final que es disputarà el 20 de maig, en la lluita per l\’ascens a Primera Divisió. Les proves a realitzar aquest diumenge són els 5 km.marxa, els llançaments de Javelina i pes, els salts amb Perxa i de llargada, els 5.000 metres llisos, els 800 metres, els 400 metres tanques, els 200 metres i el relleu 4×400. Per a la disputa d\’aquestes proves, el club tarragoní presentarà un equip integrat per vint-i-dos atletes de categories junior, promesa, senior i veterans.| La segona jornada, que es disputarà el diumenge 22 d\’abril a Reus, servirà per definir les posicions capdavanteres, a les quals aspira el CA Tarragona en el seu nou intent de retornar a la primera divisió, categoria de la qual va descendre ara fa dos anys. Més informació: (clubat@tinet.org o al 656583174) o a la web del club:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.