Arrenca la Lliga de Clubs

0
471

L\’equip masculí del Club Atletisme Tarragona debutarà aquest diumenge en una nova edició de la Lliga Catalana de Clubs, enmarcat en el grup A, en jornada que tindrà lloc a Terrassa. El club tarragoní tindrà com a rivals el CN Canaletes, el CN Reus Ploms i l\’equip local, el CA Terrassa, amb els que lluitarà per aconseguir una de les dues places que donen dret a participar, en la jornada final que es disputarà el 20 de maig, en la lluita per l\’ascens a Primera Divisió. Les proves a realitzar aquest diumenge són els 5 km.marxa, els llançaments de Javelina i pes, els salts amb Perxa i de llargada, els 5.000 metres llisos, els 800 metres, els 400 metres tanques, els 200 metres i el relleu 4×400. Per a la disputa d\’aquestes proves, el club tarragoní presentarà un equip integrat per vint-i-dos atletes de categories junior, promesa, senior i veterans.| La segona jornada, que es disputarà el diumenge 22 d\’abril a Reus, servirà per definir les posicions capdavanteres, a les quals aspira el CA Tarragona en el seu nou intent de retornar a la primera divisió, categoria de la qual va descendre ara fa dos anys. Més informació: (clubat@tinet.org o al 656583174) o a la web del club:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.