Vic i Manlleu acullen la II Cursa de Policia de Catalunya

0
706

El proper dia 20 de maig es realitzarà la segona edició de la Cursa de Policia de Catalunya, amb un recorregut de 10 km, entre Manlleu i Vic. La carrera està homologada per la Federació Catalana d\’Atletisme. La cursa s\’adreça en primer lloc a tot el col•lectiu policial de Catalunya però alhora, també, als policies de qualsevol indret del món i a tota la població en general. L\’objectiu principal d\’aquest esdeveniment esportiu és aconseguir una bona cohesió entre les diferents forces de seguretat i els ciutadans. A la primera edició hi van participar uns 700 corredors .| L\’acte de presentació de la cursa es farà aquest dimecres, dia 11 d\’abril (19:00 hores), a l’edifici del Sucre de Vic i anirà a càrrec del president del Consell Comarcal d\’Osona, Jaume Mas. També hi participaran els caps de les comissaries de policia local de Vic, Manlleu, Torelló i Tona i el cap de la comissaria dels Mossos d\’Esquadra d\’Osona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.