Vic i Manlleu acullen la II Cursa de Policia de Catalunya

0
564

El proper dia 20 de maig es realitzarà la segona edició de la Cursa de Policia de Catalunya, amb un recorregut de 10 km, entre Manlleu i Vic. La carrera està homologada per la Federació Catalana d\’Atletisme. La cursa s\’adreça en primer lloc a tot el col•lectiu policial de Catalunya però alhora, també, als policies de qualsevol indret del món i a tota la població en general. L\’objectiu principal d\’aquest esdeveniment esportiu és aconseguir una bona cohesió entre les diferents forces de seguretat i els ciutadans. A la primera edició hi van participar uns 700 corredors .| L\’acte de presentació de la cursa es farà aquest dimecres, dia 11 d\’abril (19:00 hores), a l’edifici del Sucre de Vic i anirà a càrrec del president del Consell Comarcal d\’Osona, Jaume Mas. També hi participaran els caps de les comissaries de policia local de Vic, Manlleu, Torelló i Tona i el cap de la comissaria dels Mossos d\’Esquadra d\’Osona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.