Trofeu Internacional Ciutat BCN

0
495

Confirmats Higuero, or europeu en 1.500, i Caliandro or en 3.000
Juan Carlos Higuero campió d\’Europa en 1.500 metres indoor i Cosimo Caliandro, campió d\’Europa en 3.000 metres indoor correran el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que se celebrarà el dissabte 22 d\’abril. Higuero correrà les sèries professionals de la Milla per cinquè any consecutiu. Higuero, acumula tres triomfs a la cursa que es fa al voltant de la Sagrada Família tot i que l\’any passat va veure com Juan de Dios Jurado trencava la seva hegemonia en la prova imposant-se en un final molt ajustat. D\’altra banda, el campió europeu de 3.000 metres indoor, Cosimo Caliandro, també ha confirmat que correrà la cursa. D\’aquesta manera es confirma la ferma aposta de l\’Ajuntament de Barcelona i l\’organitzadora de l\’esdeveniment, la Fundació Claror, de convertir les sèries professionals de la Milla en una carrera en la que s\’apleguin els millors migfondistes del panorama europeu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.