DUATLÓ: Victòries de Xavier Torrades i Marta Cusidó a Vilafranca del Penedès

0
573

El Club Natació Vilafranca del Penedès va organitzar diumenge passat 1 d\’Abril la 3ª edició del duatló puntuable per al circuit català, tenint 152 inscrits. La Federació Catalana de Triatló va donar l\’import de la recaptació a la Fundació Institut Català d\’Oncologia. El recorregut de la prova es va reduir a la meitat en el sector de ciclisme per a reduir riscos a causa de la pluja, quedant la prova configurada en 5 km de carrera a peu inicials, 10 km de ciclisme i 2,5 km de carrera a peu final. Xavier Torrades (C.N. Reus Ploms) i Sergi Rodríguez (C.T. Manresa) es van destacar al capdavant des de l\’inici de la prova. Esteven MacGregor (C.T. Costa Brava) va fer la transició al ciclisme amb mig minut de retard per a ser absorbit pel grup perseguidor. En la segona carrera a peu Torrades va deixar enrere a Rodríguez per a guanyar la prova amb un temps total de 42 min 41 s. MacGregor va finalitzar en tercera posició superant a la resta dels integrants del grup de persecució. | El Club Natació Reus Ploms a part de guanyar en les classificacions per equips, va aconseguir amb Montserrat Martínez i amb Montserrat Cinca els dos primers llocs individuals en categoria femenina. Marta Cusidó (C.T. Sant Joan Abadesses) va finalitzar en tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.