DUATLÓ DE MUNTANYA: Triomf de Catalunya al campionat del Món \”Green Cup\”

0
349

La selecció catalana de duatló de muntanya va guanyar als campionats del Món Green Cup disputats a San Martín de los Andes (Patagònia) el passat diumenge 1 d\’abril. Víctor del Corral va assolir la primera posició amb un registre final de 2 h 16 min 18 s, superant amb més de quatre minuts a Santiago Arnès, segon classificat, actual campió d\’Europa i company seu de l\’equip BH Inverse-Vilanova i la Geltrú. Del Corral ha portat una planificació de la temporada exemplar, guanyant amb autoritat les recents proves de duatló dels circuits catalans, tant de muntanya com de carretera.| Les proves del circuit Green Cup s\’organitzen en indrets espectaculars, amb les competicions \”camp a través\” configurades amb dues curses pedestres separades per un recorregut ciclista. Joan Mallol, responsable tècnic de la Federació Catalana de Triatló va encertar triant a part de Del Corral a un expert triatleta com David Henestrosa (C.T. Manresa) i a un fortíssim ciclista de muntanya com Francesc Freixer (C.N. Vic-ETB), que van donar el triomf a la selecció catalana finalitzant els campionats en tercera i cinquena posicions individuals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.