DUATLÓ DE MUNTANYA: Triomf de Catalunya al campionat del Món \”Green Cup\”

0
478

La selecció catalana de duatló de muntanya va guanyar als campionats del Món Green Cup disputats a San Martín de los Andes (Patagònia) el passat diumenge 1 d\’abril. Víctor del Corral va assolir la primera posició amb un registre final de 2 h 16 min 18 s, superant amb més de quatre minuts a Santiago Arnès, segon classificat, actual campió d\’Europa i company seu de l\’equip BH Inverse-Vilanova i la Geltrú. Del Corral ha portat una planificació de la temporada exemplar, guanyant amb autoritat les recents proves de duatló dels circuits catalans, tant de muntanya com de carretera.| Les proves del circuit Green Cup s\’organitzen en indrets espectaculars, amb les competicions \”camp a través\” configurades amb dues curses pedestres separades per un recorregut ciclista. Joan Mallol, responsable tècnic de la Federació Catalana de Triatló va encertar triant a part de Del Corral a un expert triatleta com David Henestrosa (C.T. Manresa) i a un fortíssim ciclista de muntanya com Francesc Freixer (C.N. Vic-ETB), que van donar el triomf a la selecció catalana finalitzant els campionats en tercera i cinquena posicions individuals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.