Més de 2.500 corredors ja han recollit la samarreta/dorsal per a la cursa de Bombers el primer dia

0
648

La Cursa de Bombers-Nike que es celebrarà el proper 1 d\’abril a Barcelona a les 10 del matí, ha batut el rècord d\’inscrits passant dels 13.000 a la seva novena edició d’aquest any 2007. Lluny queden els 2.835 de l’any 1999. Resultats 1999. El ràpid circuit, l’alta qualitat de la organització que tots els participants reconeixen any rera any i la originalitat de la samarreta/dorsal son els èxits d\’aquesta cursa. Aquest any s\’han superat amb una original samarreta Nike Sphere sense mànigues pels nois i una samarreta de disseny per a les noies, com es pot veure a la foto on Gemma Pous, segona a la Lliga Internet, ja té a punt la samarreta amb el dorsal 1994 per guanyar el màxim dels 300 punts en joc el diumenge. La samarreta-dorsal i els xips de cronometratge es segueixen lliuraran a la Fira del Corredor al hivernacle del Parc de la Ciutadella fins dissabte 31 de març en horari de 10:30 a 20:30.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.